За Ина

За непосредствена връзка с мен, използвайте облачето долу вдясно. Там ще си поговорим веднага. Очаквам Ви!

Здравейте! Аз работя като преводач и помагам в изучаването на руски език на малки и големи. Превеждам различни по тема текстове, подпомогам писането на домашни работи и усвояването на говорим и писмен руски език.

С езика на Пушкин се запознах отдавна, но музикалността му чух от гласа на моята прекрасна баба Нина, която ме въведе и хвърли в дълбините на този звучен език. Не очаквах, че той, руският, ще влезе така под кожата ми и с римите си ще ме завладее и ще ме държи здраво и досега. Така се впи в ума ви, че ми стана като: "Мой" както казва баба. Така си учих и не усещах, че уча, защото ставаше като песен, която постоянно звучеше в ушите ми: " стол, стола, столу, стол, столом, о столе, ааа и няма да забравя, " красивая книга, нет красивой книги, возьму красивую книгу, с красивой книгой и о красивой книге" по цял ден ми звънеше в главата. Това може да е разбере от сладури, които говорят руски... Няма да забравя и как странна ми се стори думата: " Солнце", което в превод на български език означава слънце, моята най-добра приятелка, знае добре... И на нея дължа продължаването на връзката с музикалния език.

Организирането на уроците по руски език може да стане непосредствено преди самия урок, преди зададената задача за домашно, или пък когато Ви се прииска просто да си поговорим на руски и да затвърдим новата взета тема в училище.

Занятията се осъществяват през някоя от общодостъпните средства (Microsoft Teams, Telegram, Messenger, Viber, Skype, Google Meet и т. н.) налични в мрежата по Ваш избор.